9 dec 2020
Lucia- och julhälsningar från Styrelsen

Lucia- och julhälsningar från Styrelsen

2020-12-09 22:05

Var rädd om dig och andra!
Året 2020 har minst sagt varit annorlunda i och med coronapandemin. Vi i styrelsen vill därför uppmuntra alla i föreningen om en fortsatt omtanke om varandra i stort.
Vi vill också påminna om visad hänsyn gentemot varandra i våra boendemiljöer då vi är hemma mer än vanligt, vilket innebär att vi kanske både hör och låter lite mer.
Detta har vi i styrelsen märkt av genom ett ökat antal störningsanmälningar och klagomål grannar emellan. Därför påminner vi om våra trivselregler som finns att läsa här https://www.brfstengodset.se/s... 

Inför stundande högtider vill vi också speciellt påminna om att vi har förbud mot smällare och raketer i vårt område och speciellt på innergården är det absolut förbjudet med fyrverkerier o dylikt. Kom ihåg att julprydnader är vackert inne i våra lägenheter men undanbedes i trapphusen med anledning av brandsäkerheten för alla boende. Kom även ihåg att blåsa ut de tända ljusen när du lämnar rummet och passa gärna på att testa att brandvarnaren fungerar.

Slutligen, för att lysa upp i vintermörkret, vill styrelsen med en luciafilm från Göteborgs ungdomskör önska alla medlemmar en glad lucia och så småningom en god jul och ett riktigt gott nytt år!
Detta luciatåg sänds på söndag 13 dec. kl 09:15 och vi inbjuder er alla till en mysig stund hemma i soffan! Klicka här för att komma till sändningen: https://www.goteborgsungdomsko...

Vänliga hälsningar Styrelsen

P.s. Efter jul- och nyårsfirande kommer en container för grovavfall även i år finnas på vändplatsen vid Gröna Annas gata 11. Datum för detta är 7-10 januari.
Grovavfall är sådant som är för stort eller väger för mycket för att kunna läggas i ett vanligt avfallskärl. En hel del av grovavfallet kan återanvändas eller återvinnas. Exempel på grovavfall: trasiga möbler, gamla cyklar, stora leksaker och julgranar.Byggavfall, alltså det avfall som uppstår när du bygger om eller renoverar ett hus, räknas inte som grovavfall. Ej heller vitvaror eller farligt/giftigt avfall tex. färgpytsar.