25 nov 2021

Information om avtal med Telia

2021-11-25 15:26

I samband med årsstämman i våras gjordes en undersökning kring nyttjandet utav TV, Bredband & Telefoni.
Utifrån resultaten har styrelsen omförhandlat Telia-avtalet till följande omfattning: Bredband 500/500 Mbit/s, IP-telefoni, TV-paket Bas.

TV-paketet består av kanalerna 1-12 samt kanalerna Axess, TV4 Film, SportKanalen, SVT 24/Barn och KunskapsKanalen, men dessa kan komma att variera över tid. Ev. Tvilling-kort ingår numera i priset. TeliaPlay-appen ingår.

Detta innebär att HBO ej längre kommer att ingå i avtalet. Men, som en av våra medlemmar observerat har HBO just nu kampanjpris till och med 30 november med 50% rabatt livet ut (just nu endast 44,50 kr). Erbjudandet gäller till och med 30 november. Så de som nyttjar HBO idag kan välja att teckna ett eget abonnemang direkt hos HBO Max. Läs mer här: https://www.hbomax.com/se/sv

Du kan också givetvis, till ett förmånligt pris, uppgradera både TV-paket och bredbandshastighet hos Telia.

Vårt avtal träder i kraft den 11 januari och vår nya förvaltare Bredablick kommer att sköta distribution och insamling av gamla boxar.
Alla lägenheter kommer att utrustas med nya TV-boxar och routrar. Alla gamla boxar kommer att samlas in och återvinnas.
Installationen sker enkelt på egen hand, men för den medlem som önskar hjälp kommer det finnas gratis möjlighet att boka installationshjälp via Telia.
Mer information om utlämning och installation kommer längre fram.

Tills vi hörs igen önskar styrelsen en trevlig första advent!

Med vänliga hälsningar, Styrelsen