28 dec 2022

Nyhetsbrev december

2022-12-28 10:51

Kära medlemmar,
Styrelsen vill informera om aktuella händelser i föreningen och beslut som fattats i styrelsen.
Important information from the board. For further information in english, please use online translation services.

Säkerhet och grannsamverkan
Då vi under året haft problem med obehöriga i våra trapphus och garage ber vi er att alltid säkerställa att dörren går igen efter er och anmäla felaktiga dörrar till Bredablick. Våga fråga innan ni släpper in någon ni inte känner igen!

Även garageporten krånglar ibland, testa gärna att hålla ned neråtpilen för att tvinga stängning, och meddela gärna styrelsen när ni anmäler fel till UK-portservice så som vi tidigare skickat ut information om.

Nyårsfirande
Vi vill som vanligt påminna om att det är strängt förbjudet med alla typer av smällare, raketer och fyrverkerier på innergården och i närheten av våra byggnader. Vi rekommenderar frihamnen för den som vill skjuta fyrverkerier.

Container
Nu är containern beställd och kommer stå 9-12 jan vid vändplatsen vid Gröna Annas gata 11. Passa på att slänga granen och rensa i förrådet! Om den är full får man ta tillbaka sitt gods och invänta nästa tillfälle alt. fritt besöka ÅVC. Tänk på att stänga luckorna efter er och hålla ordning. Lämna inget utanför containern.

Tar emot Avfall till sortering: Blandat brännbart och obrännbart avfall ex. trä, skrot, stålrör, kontorsmöbler, julgranar.
Får ej innehålla: farligt avfall, gips, impregnerat trä, dammande material, elektronik, matavfall, jord, oklippt vajer, möbler med stålfjädrar samt vitvaror.

Pågående arbeten
Vi vill kort informera om att vi tyvärr inte har några nyheter rörande laddstolpe-installationen i dagsläget. Arbetet pausades innan det hann påbörjas på grund av tjälen och kommer återupptas efter ledigheterna. Mer information kommer så snart vi vet.

Ett annat arbete som styrelsen budgeterat för är upprustning av cykelrummet med tvåvåningsställ och installation av marköglor för  mopeder. Något vi hoppas kommer leda till lite mer ordning och större kapacitet i garaget/cykelrummet samt förbättra stöldskyddet för våra ägodelar.

Slutligen vill vi önska er en god fortsättning och ett gott nytt år!
Styrelsen