28 dec 2023

Ang. avisering & betalning

2023-12-28 12:59

God fortsättning kära medlemmar!
For information in English regarding the payment of fees, please use online translation services.

Några har haft bekymmer med att betala avierna för avgiften och det hänger ihop med övergången till ny förvaltning givetvis.
Vi håller på att undersöka problemet och hoppas kunna fixa så att det vid nästa avisering går smidigare att betala via Kivra och med OCR-nr som fungerar.

Tills dess att det är åtgärdat är det enklaste sättet att betala fakturan via din internetbank. Ange OCR-nr som meddelande istället,
Glöm inte att betala till vårt nya BG-konto som framgår av din faktura. 
Autogiron som var kopplade till Bredablick är inte längre giltiga. Information om Autogirering kommer längre fram.

Vänligen, 
Styrelsen & K&B Förvaltning

27 dec 2023

Container

2023-12-27 10:59

Container 5-8 jan

Container är beställd och står över helgen 5-8 jan vid vändplatsen vid Gröna Annas gata 11.
Om den är full får man ta tillbaka sitt gods och invänta nästa tillfälle till sommaren alt. fritt besöka ÅVC.

Stäng luckorna efter er och håll ordning. Lämna inget utanför containern.

Tar emot Avfall till sortering: Blandat brännbart och obrännbart avfall ex. trä, skrot, stålrör, kontorsmöbler.
Får ej innehålla: farligt avfall, gips, impregnerat trä, dammande material, elektronik, matavfall, jord, oklippt vajer, möbler med stålfjädrar samt vitvaror.

20 dec 2023

Julhälsning & påminnelser

2023-12-20 09:47

Kära medlemmar,

Styrelsen vill önska er God jul och ett Gott nytt år och påminna om några saker.

Ny förvaltare & avisering för januari
Vi vill påminna om att vi byter förvaltning från 1 januari. Det innebär att Bredablick inte längre tar emot ärenden från oss.
Från 1 januari är våra nya förvaltare K&B Förvaltning. Inom kort kommer vi också att uppdatera vår hemsida med nya kontaktuppgifter till K&B.

Detta innebär att Bredablick inte har skickat ut avier för januari månads avgift eftersom dessa ska hanteras av K&B. Dock har vi varit tvungna att öppna nya bankkonton och nya bankgiron vilket dragit ut på tiden. Vi vill också fortsatt hålla oss digitala så vi jobbar på att få till avisering via Kivra. Vår förhoppning är att avier för januari kommer innan jul, men absolut senast innan det nya året. Givetvis kommer betaltiden att vara något längre, men glöm inte bort att avsätta pengar för januari månads avgift.

Har du tänkt skjuta fyrverkerier?
Vi vill också passa på att meddela regler gällande fyrverkerier inom föreningen. Dels förväntas alla boende deras gäster vidta alla försiktighetsåtgärder som krävs vid användning av fyrverkerier såsom avstånd till bebyggelse, men vi ber er också att ta hänsyn till våra husdjur som kanske inte förstår vad som händer.
Givetvis är det absolut förbjudet med fyrverkerier inom vår mark och vårt bostadsområde/parkering på grund av brandrisken. Vänligen använd närliggande öppna ytor, med gott avstånd till byggnader/skog. Meddela ev. andrahandshyresgäster detta. Vi rekommenderar frihamnen.

Vänligen,
Bülent, Jenni, Goran, Josipa, Åke & Mohammed