20 dec 2023

Julhälsning & påminnelser

2023-12-20 09:47

Kära medlemmar,

Styrelsen vill önska er God jul och ett Gott nytt år och påminna om några saker.

Ny förvaltare & avisering för januari
Vi vill påminna om att vi byter förvaltning från 1 januari. Det innebär att Bredablick inte längre tar emot ärenden från oss.
Från 1 januari är våra nya förvaltare K&B Förvaltning. Inom kort kommer vi också att uppdatera vår hemsida med nya kontaktuppgifter till K&B.

Detta innebär att Bredablick inte har skickat ut avier för januari månads avgift eftersom dessa ska hanteras av K&B. Dock har vi varit tvungna att öppna nya bankkonton och nya bankgiron vilket dragit ut på tiden. Vi vill också fortsatt hålla oss digitala så vi jobbar på att få till avisering via Kivra. Vår förhoppning är att avier för januari kommer innan jul, men absolut senast innan det nya året. Givetvis kommer betaltiden att vara något längre, men glöm inte bort att avsätta pengar för januari månads avgift.

Har du tänkt skjuta fyrverkerier?
Vi vill också passa på att meddela regler gällande fyrverkerier inom föreningen. Dels förväntas alla boende deras gäster vidta alla försiktighetsåtgärder som krävs vid användning av fyrverkerier såsom avstånd till bebyggelse, men vi ber er också att ta hänsyn till våra husdjur som kanske inte förstår vad som händer.
Givetvis är det absolut förbjudet med fyrverkerier inom vår mark och vårt bostadsområde/parkering på grund av brandrisken. Vänligen använd närliggande öppna ytor, med gott avstånd till byggnader/skog. Meddela ev. andrahandshyresgäster detta. Vi rekommenderar frihamnen.

Vänligen,
Bülent, Jenni, Goran, Josipa, Åke & Mohammed